Hlavní obsah

Nehoda zablokovala D7. Řidič při předjíždění strhl řízení pod nákladní auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva zraněné si vyžádala ve čtvrtek odpoledne nehoda na dálnici D7, při které se srazil osobní a nákladní vůz. Auto vjelo částečně pod náklaďák, když si řidič rozmyslel předjíždění.

Foto: Milan Malíček, Právo

Sanitka (ilustrační foto)

Článek

Vozy havarovaly po 16:00 u Knovíze na Kladensku. 

Řidič Škody Fabia chtěl podle informací z místa předjet před ním jedoucí nákladní vůz, avšak ve chvíli, kdy začal vyjíždět do levého pruhu, tam uviděl auto. Rychle se proto chtěl zařadit zpět do svého původního pruhu, přitom ale částečně vjel pod náklaďák.

Řidič je lehce zraněný. Mluvčí záchranné služby Monika Nováková uvedla, že byl převezen do slánské nemocnice. Spolujezdkyně byla letecky přepravena do pražské vojenské nemocnice. „Byla při vědomí a má úraz nohy,“ doplnila Nováková.

Dálnice byla ve směru na Prahu na 16. kilometru asi hodinu uzavřená. V místě se vytvořily se kolony. Kolem 17:00 se podařilo obnovit provoz v pravém jízdním pruhu. Kompletně by provoz měl být obnoven kolem 18:00, řekla policejní mluvčí Michaela Richterová.

Řidič na D7 narazil do kamionu v koloně. Auto skončilo pod návěsem

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám