Hlavní obsah

Dálnici D2 uzavřela nehoda tří kamionů. Na D46 řidič vrazil do kolony

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dálnice D2 a D46 v pátek po poledni uzavřely dopravní nehody. Na D2 bouraly tři kamiony, na D46 čtyři auta.

Foto: Policie ČR

Nehoda na dálnici D46

Článek

Nehoda na dálnici D2 se stala kolem poledne na 50. km ve směru na Slovensko, nabourané tři kamiony podle mluvčího Bohumila Maláška nahlásil svědek.

Sjezd z dálnice komplikují stavební práce kolem sjezdu na Břeclav, sjíždí se tak už u Podivína. Dál se pokračuje přes Ladnou a Břeclav. Zatím není zřejmé, jak dlouho bude dálnice uzavřená.

Policie kvůli nehodě uzavřela také dálnici D46 na 22,5. km u Prostějova ve směru na Prostějov. Bourala tam čtyři auta. Následně byl zprovozněn jeden jízdní pruh.

Foto: Policie ČR

Nehoda na dálnici D46

„Podle prvotních informací 22letý řidič (cizinec) dodávkového vozidla s přívěsem pro koně před místem zúžení nepřizpůsobil rychlost jízdy a narazil do tvořící se kolony vozidel ve směru na Prostějov,“ uvedl mluvčí policie Libor Hejtman.

Mladý řidič utrpěl zranění, kvůli němuž byl vrtulníkem převezen do nemocnice. Nikdo další zraněn nebyl. Řidič dodávky nepřevážel žádné koně.

Reklama

Výběr článků

Načítám