Hlavní obsah

Dálnici D1 blokovala hromadná nehoda 40 aut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Čtyřicet aut včetně dvou nákladních bouralo podle hasičů v pátek odpoledne na dálnici D1 u Domašova. Policie na twitteru uvedla, že bouralo více než 30 aut. V místě byla hustá mlha a dálnice byla neprůjezdná do 17 hodin. Záchranáři evidovali dvě lehká zranění.

Hromadná nehoda na dálnici D1Video: Policie ČR

 
Článek

Nehody se staly kolem 177. kilometru ve směru na Brno. „Dálnice D1 je aktuálně od Domašova ve směru na Brno uzavřena. V místě je velká mlha, která zapříčinila několik řetězových nehod,“ uvedla po sérii nehod policie.

„Řidiči musí dávat pozor při příjezdu do kolony. Současně žádáme o vytvoření záchranné uličky,“ požádali jihomoravští hasiči, podle kterých bouralo 38 osobních a dvě nákladní auta.

Foto: www.dopravniinfo.cz, Bez zdroje

Mlha na 180. kilometru

Foto: HZS Jihomoravského kraje, Bez zdroje

Uzavřená dálnice D1

„Jedná se o několik nehod, většinou zatím bez zranění, v některých případech si ale lidé stěžují na nějaké komplikace, takže jsme na místo žádali i záchrannou službu,“ uvedl pro ČTK mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška. „Zatím evidujeme dvě lehká zranění. Je možné, že ještě nějaká přibudou,“ uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

U Velké Bíteše se srazilo 20 aut, na Brno se jezdí po D1 jedním směrem

Krimi

Hromadné nehody zastavily provoz na D1 i ve čtvrtek odpoledne. U Velké Bíteše ve velké mlze havarovala dvacítka aut, čtyři lidé se lehce zranili. Dálnice byla ve směru na Brno kvůli nehodám přes tři hodiny uzavřená.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám