Hlavní obsah

Útočník v Praze srazil cestujícího jednou ranou k zemi, pak v klidu odešel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jednou ranou srazil k zemi dosud neznámý útočník muže na hlavním nádraží v Praze. Poté v klidu odešel. Poškozený utrpěl vážné zranění a byl převezen do nemocnice. Policie po podezřelém ve čtvrtek vyhlásila pátrání.

BEZ KOMENTÁŘE: Jednou ranou skolil cestujícího na hlavním nádražíVideo: Policie ČR

 
Článek

Napadení, které natočila kamera bezpečnostního systému, se odehrálo již 11. ledna na 7. nástupišti. Policii se však útočníka zatím najít nepodařilo.

„Útočník tam pěstí udeřil poškozeného po předchozí krátké debatě. Napadený spadl na zem a útočník z místa odešel,“ uvedla mluvčí policie Hana Křížová.

Dodávka vjela v Praze na tramvajovou zastávku. Srazila několik lidí

Krimi

K napadenému přiběhla žena, která mu poskytla první pomoc a s pomocí dispečerky mu obnovit životní funkce. Muž utrpěl vážné zranění hlavy a skončil v nemocnici.

Policie ve čtvrtek zveřejnila kamerový záznam a požádala o pomoc veřejnost. Pakliže by někdo znal totožnost útočníka, informace má předat na lince 158.

Mladík se rodině ztratil v pražských klubech, pátraní při jeho osmnáctinách odvolali

Krimi

Muž měl na sobě v době útoku černou bundu s kapucí s červenými prvky v oblasti hrudi a ramen a bílým lemem kolem zipu. Dále černé tepláky s červenými pruhy po vnější straně nohavic. Na nohou pak tenisky černé barvy s bílou podešví. Dle policie je možné, že se jedná o muže snědší pleti.

Útočníkovi hrozí za trestný čin ublížení na zdraví až osmiletý trest odnětí svobody.

Foto: Policie ČR

Podezřelý útočník

Reklama

Výběr článků

Načítám