Hlavní obsah

Útočník pobodal na chodbě domu v Jihlavě muže. Na útěku nebyl dlouho

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava

Až dvacet let za mřížemi za pokus o vraždu může strávit muž, který ve čtvrtek v noci napadl dalšího muže na chodbě jednoho z bytových domů v Jihlavě. Napadený skončil s několika bodnými ranami v nemocnici, útočník policistům unikal jen krátce. Nyní už zpytuje svědomí v brněnské vazební věznici, kde bude čekat na soud.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Případ se začal psát ve čtvrtek okolo dvaadvacáté hodiny. „K události došlo na chodbě v bytovém domě v Jihlavě. Mělo zde dojít ke slovnímu a poté k fyzickému napadení muže dalším mužem. Útočník zaútočil na svoji oběť nožem, zasadil mu několik bodných ran a z místa činu utekl,“ popsala policejní mluvčí Dana Čírtková.

Taxikář si v Jihlavě odskočil na pumpu. Zákazník mu s autem odjel do Prahy

Krimi

I přestože se útočník maskoval, napadený jej poznal a policistům sdělil, o koho se jedná. Po třiatřicetiletém muži okamžitě policisté začali pátrat a za pár desítek minut už měl pouta na rukou.

Mladík v Jihlavě vyletěl s autem z mostu a dopadl na cyklostezku

Krimi

„Z dalšího šetření a výslechů svědků vyplynulo, že oba muži se znali a příčinou napadení bylo s největší pravděpodobností řešení partnerských vztahů. Vyšetřovatel zahájil trestní stíhání třiatřicetiletého muže a obvinil ho z trestného činu vraždy ve stadiu pokusu,“ dodal kriminalista Pavel Kubiš.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám