Hlavní obsah

Útočník napadl muže v obchodním centru před očima dítěte

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Po neznámém útočníkovi, který v neděli v karvinském obchodním domě Prior napadl osmačtyřicetiletého muže, pátrá policie. Incident zaznamenaly kamery, což by mohlo při pátrání pomoci.

BEZ KOMENTÁŘE: Útočník napadl muže v obchodním centruVideo: Policie ČR

 
Článek

„Na celé věci je zarážející skutečnost, že útočník přišel do obchodního domu v doprovodu ženy a dítěte. K napadení došlo právě před zraky dítěte,“ uvedla mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková.

Foto: Policie ČR

Útočník napadl muže v obchodním domě

Incident se odehrál v neděli kolem deváté hodiny ranní. „Zatím neznámý muž po slovním útoku fyzicky napadl 48letého muže. Nejprve ho udeřil pěstí do obličeje a poté ho kopl. Napadený muž měl podlitinu na pravém oku a dále utrpěl zlomeninu bérce levé nohy. Zraněného ošetřili lékaři v městské nemocnici, kde musel být hospitalizován,“ dodala mluvčí.

Policie se obrací na veřejnost, aby poznatky o identitě zatím neznámého agresora sdělila na bezplatnou linku 158 nebo přímo vyšetřovateli na telefonní číslo 974 734 651.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám