Hlavní obsah

Útočník, který v Praze napadl kolemjdoucího, se sám udal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Mladík, který v centru Prahy napadl kolemjdoucího, jenž ho napomenul, že ruší noční klid, se přišel sám udat. Záběry mladíka zveřejnila policie ve středu, lidé ho poznali a kontaktovali policii. Muž se však přišel udat ještě před tím, než ho policie zadržela. Napadený zůstal po útoku ležet v bezvědomí s rozseknutou hlavou na dlažbě.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Ve večerních hodinách se na policejní služebnu přišel přihlásit dvacetiletý mladík, který se na zveřejněných fotografiích poznal. Pro další vývoj případu nyní bude důležitý výslech mladíka,“ uvedla mluvčí policie Iveta Martínková bez dalších podrobností.

Policisté pátrali i po svědkyni útoku, jejíž jméno už také znají.

Incident se odehrál 25. června v Salmovské ulici krátce po půlnoci. Mladík s dívkou dělali před místní diskotékou nepořádek a hluk. Proto se jim kolemjdoucí snažil domluvit. Když to nepomohlo, zavolal strážníky a jejich chování se snažil zachytit na mobil. [celá zpráva]

„V té chvíli mladík muže udeřil pěstí do obličeje takovou razancí, že muž upadl na zem, kde si o silnici rozsekl hlavu a zůstal ležet v bezvědomí. Dvojice po útoku z místa odešla, aniž muži poskytla jakoukoli pomoc,“ konstatovala ve středu Martínková.

Případ policisté zatím kvalifikují jako trestný čin ublížení na zdraví a výtržnictví.

Reklama

Výběr článků

Načítám