Hlavní obsah

Útočník jednou ranou srazil kolemjdoucího v metru, kumpán akci natáčel

Praha

Úderem do obličeje srazil k zemi dosud neznámý útočník kolemjdoucího ve stanici metra Karlovo náměstí v Praze. Následně mu vzal mobil a utekl. Zarážející na případu z víkendu je fakt, že jeho kumpán celou akci natáčel na mobil. Policisté pátrají po třech podezřelých.

BEZ KOMENTÁŘE: Útočník jednou ranou skolil kolemjdoucíhoVideo: Policie ČR

 
Článek

Napadení se stalo 8. července před 13. hodinou, kdy do vestibulu metra dorazila trojice mladých lidí (viz foto) a bezcílně se tam poflakovala asi půl hodiny.

„Následně mladík v šedivém tričku poodešel od svých kamarádů. Chvíli postával, ale pak z ničeho nic úderem pěstí do obličeje doslova skolil náhodného kolemjdoucího, který v tu chvíli psal na svém mobilním telefonu esemesku,“ popsal další průběh mluvčí policie Tomáš Hulan.

Foto: Policie ČR

Podezřelá trojice, kterou policisté hledají.

Poškozený spadl na zem a upustil mobil. Toho využil lupič, přístroj mu sebral a utekl. Spolu s ním utekli další mladík a dívka.

Podle policie si trojice útok naplánovala, protože napadení jeden z nich natáčel na mobil dlouho předtím, než k samotnému přepadení došlo.

Foto: Policie ČR

Hledaný podezřelý muž

Kriminalistům se dosud nepodařilo nikoho z trojice vypátrat, a proto požádali o pomoc občany. „Pokud byste kdokoli poznal hledané osoby, znali jejich totožnost, místo jejich pobytu nebo pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictví linky tísňového volání 158,“ požádal Hulan.

Reklama

Výběr článků

Načítám