Hlavní obsah

Útočníci zbili na ulici v Praze muže. Zásahovka jim rozbila mercedes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zásahová jednotka zadržela dva agresivní útočníky, kteří na začátku března v Praze přepadli muže na ulici. Způsobili mu bodná poranění a utekli. Jeden je stíhán vazebně.

Zadržení dvojice podezřelé z napadeníVideo: Policie ČR

 
Článek

Napadení se dle policie odehrálo 5. března v Řehořově ulici, kde dva muži po hádce zbili 42letého poškozeného. Na několika částech těla mu způsobili vážné bodné poranění.

Případem se zabývali kriminalisté, kteří zajistili stopy a kamerové záznamy. Ty je přivedly ke dvěma podezřelým, kteří byli čtyři dny po skutku zadrženi.

„Protože panovala důvodná obava, že jsou muži ozbrojeni a při zákroku mohou klást odpor, využili kriminalisté k vlastnímu zadržení zásahovou jednotku,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Oba byli obviněni z výtržnictví a jeden z nich pak také z těžkého ublížení na zdraví. Ten je nyní ve vazbě. Agentura Aktu.cz uvedla, že všichni jsou ze zemí bývalého SSSR. Policisté hledají svědky napadení, kteří se mohou ozvat na linku 158.

Nadávky a rány pěstí. Učitelka útočila na sokyni v lásce

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám