Hlavní obsah

Útočníci v Praze brutálně bili muže kladivem do hlavy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Brutální napadení vyšetřují již druhý měsíc kriminalisté v Praze. Dva neznámí násilníci zaútočili v Kolodějích na muže kladivem, kterým ho bili do hlavy. Policisté nemají k dispozici jejich popis, disponují ale záběry jejich auta a ve čtvrtek požádali o pomoc.

BEZ KOMENTÁŘE: Kamery zachytily auto útočníkůVideo: Policie ČR

 
Článek

Útok se odehrál 2. srpna večer na křižovatce ulic V Lipách a Kvasinská. Poškozený stál v tu dobu na ulici, když na něj podle policie dvojice bezdůvodně zaútočila.

„Zezadu ho udeřili kladivem do hlavy, až upadl na zem. Tam pak do něj kopali a opakovaně ho kladivem tloukli do hlavy. Celý útok trval přibližně minutu a přitom křičeli, že ho zabijí,“ sdělil mluvčí policie Jan Daněk.

Pak násilníci nasedli do přistaveného auta značky Škoda Octavia, v němž čekal řidič. Zraněnému muži pomohli kolemjdoucí a záchranáři. Podle lékařů měl celou řadu zranění.

Foto: Policie ČR

Auto, kterým měli přijet útočníci.

„Muži z místa odjeli vozem Škoda Octavia světlé barvy, které mělo promáčklé oba přední blatníky. Příjezd tohoto vozidla na místo činu zachytily kamery. Žádáme, aby se ozval každý, kdo vozidlo poznává, na linku 158,“ konstatoval Daněk. Registrační značky auta se ze záznamu kamer nepodařilo zjistit.

Reklama

Výběr článků

Načítám