Hlavní obsah

Úřad práce v Kraslicích zamořil pepřový sprej

Právo, zaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kraslice

Úřad práce v Kraslicích na Sokolovsku v pondělí odpoledne zamořil plyn z pepřového spreje. Chemické látky, kterou v jedné z chodeb vystříkal neznámý pachatel, se nadýchalo patnáct lidí. Nikdo z nich nebyl převezen do nemocnice. Případem se zabývá sokolovská policie.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Ilustrační snímek

Článek

„Neznámý pachatel měl vystříkat slzotvorný prostředek na chodbě v budově úřadu práce. Několik zaměstnanců se plynu nadýchalo. Případ šetříme jako výtržnictví,“ řekla Právu tisková mluvčí policie Kateřina Krejčí.

Plynu se nadýchali především zaměstnanci úřadu, pociťovali pálení v očích a dušnost. Na místo vyjely tři sanity a jeden vůz s lékařem. V záloze byl i vůz pro hromadné neštěstí.

„Dva lidi jsme na místě ošetřili ambulantně,“ sdělila mluvčí krajské záchranky Petra Bakurová. Objekt zajistili hasiči. „Provedli jsme provětrání budovy přirozenou cestou a po domluvě s vedoucím objektu se jednotka z Kraslic vrátila na základnu,“ sdělil tiskový mluvčí krajských hasičů Martin Kasal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám