Hlavní obsah

Upadl hlavou na cirkulárku

Novinky, hon, Právo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVICE

Muž, který minulou středu při řezání dřeva upadl hlavou na cirkulárku a utrpěl vážné zranění, po několika dnech zemřel v ostravské fakultní nemocnici. V úterý to potvrdila mluvčí policie Dagmar Bednarčíková.

Foto: Jan Kaše

Interiér působí vzdušným dojmem

Článek

Dosud nevysvětlený úraz utrpěl 59letý muž na chatě v beskydské obci Ostravice. "Muž si půjčil od sousedů domácky vyrobenou elektrickou cirkulárku. Chtěl si na chatě nařezat dříví na zimu. S prací začal kolem poledne a asi od 17. hodin pila běžela naprázdno," uvedla Bednarčíková s tím, že těžce zraněný muž na zahradě ležel bez pomoci zhruba tři hodiny.

"Až kolem dvacáté hodiny se šla na zahradu podívat sousedka, která muže našla. Ihned přivolala lékařskou pomoc," dodala.

Není vyloučeno cizí zavinění

Muž zemřel v nemocnici v sobotu v 18 hodin. Personál nemocnice to policii oznámil v pondělí. Příčina a okolnosti zranění nyní policie vyšetřuje. Zatím není vyloučeno ani cizí zavinění. "Bude provedena zdravotní pitva zemřelého," uvedla policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám