Hlavní obsah

Umluvila násilníka k orálnímu sexu

Novinky, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

K orálnímu sexu umluvila v sobotu v ranních hodinách 21letá Alena J. dosud neznámého násilníka, který ji zatáhl do křoví u křižovatky Jáchymovská a Sedlecká v Karlových Varech a chtěl ji znásilnit. Právo o tom informovala v pondělí mluvčí karlovarských policistů npor. Zdenka Papežová.

Článek

"Policie zahájila přípravné řízení ve věci spáchání trestného činu znásilnění proti dosud neznámému pachateli," uvedla Papežová a pokračovala. "Pachatel přistoupil k mladé ženě zezadu a stáhl ji u křižovatky Jáchymovská a Sedlecká do blízkého křoví. Žena začala křičet a bránit, takže jí pachatel sejmul z hlavy klobouk, s kterým ji zacpal ústa, až se začala dusit," popisovala mluvčí, podle které přitom pachatel zatáhl dívku ještě dál do křoví.

"Tam se snažil dívku znásilnit," konstatovala Papežová s tím, že se dívce podařilo navázat s násilníkem dialog. "Začala s ním hovořit a nakonec se jí podařilo ho umluvit, takže se násilník spokojil s orálním a ručním způsobem sexuálního ukájení až k vyvrcholení," popisovala mluvčí, podle které násilníkovi hrozí trest odnětí svobody až na patnáct let.

Reklama

Výběr článků

Načítám