Hlavní obsah

Řidič auta, které se na Jindřichohradecku srazilo s kamionem, zemřel v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

U Stráže nad Nežárkou na Jindřichohradecku se v pátek odpoledne čelně srazilo osobní a nákladní auto. Silnice I/34 z Českých Budějovic do Jindřichova Hradce byla kvůli tomu až do večera neprůjezdná. Sedmapadesátiletý řidič osobního vozidla podlehl zraněním následně v nemocnici.

Nehoda kamionu a osobního autaVideo: PF, Novinky

 
Článek

Jde o havárii se zraněním, uvedl odpoledne jihočeský policejní mluvčí Miroslav Šupík. Podrobnosti k nehodě pak uveřejnili policisté před devátou hodinou večer. „Řidič osobního vozidla značky Nissan z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím nákladním automobilem,“ popsal průběh nehody Šupík. Upozornil, že muže po nehodě převezli záchranáři do českobudějovické nemocnice, kde následně svým zraněním podlehl

Řidič nákladního vozidla, jehož dechová zkouška vyšla s negativním výsledkem, vyvázl z nehody bez zranění. „Vyšetřování v místě dopravní nehody bylo již ukončeno a silnice je tak opět plně průjezdná,“ doplnil mluvčí jihočeské policie.

Škoda, která byla dopravní nehodou způsobena, byla předběžně vyčíslena na nejméně 300 tisíc korun. Příčinami vzniku této tragické dopravní nehody se budou nadále zabývat jindřichohradečtí dopravní policisté.

Kamion ve svodidlech s troskami rozesetými kolem zastavil na pět hodin dálnici D3

Krimi

Reklama

Související témata:
Stráž nad Nežárkou

Výběr článků

Načítám