Hlavní obsah

U pražského klubu někdo zbil mladíka, který pomáhal ženě. Bojuje o život už několik měsíců

Praha

V pražské nemocnici již několik měsíců bojuje o život 23letý mladík. Loni v říjnu ho v Holešovicích napadl dosud neznámý útočník ve chvíli, kdy se snažil pomoci ženě, která se bála o zdraví svého kamaráda. Policie pátrá po útočníkovi, ale i po ženě. Zveřejnila proto fotografie poškozeného a jeho oblečení.

Foto: Policie ČR

Napadený muž a jeho oblečení

Článek

Na konci října zasahovali záchranáři v Argentinské ulici, kde před jedním klubem byl muž s poruchou vědomí. Ti pak přivolali policisty, protože konstatovali, že zranění si nemohl způsobit sám.

„Kriminalisté zjistili, že třiadvacetiletý muž byl osloven neznámou mladou slečnou, která ho požádala o pomoc při péči o jejího kamaráda, kterému se udělalo špatně a potřeboval se napít vody. Mladý muž neváhal a při shánění čisté vody byl s největší pravděpodobností napaden,“ uvedl mluvčí policie Richard Hrdina.

Zraněný je stále v nemocnici, nekomunikuje a bojuje o život. Pakliže přežije, bude zřejmě do konce života ochrnutý.

Kriminalisté hledají mladou ženu, které se snažil pomoci, ale také kohokoliv, kdo by měl nějaké informace k napadení. Policisté proto zveřejnili podobu napadeného a oblečení, které měl v té době na sobě. Informace přijme linka 158.

Ochranka na nádraží v Plzni okradla a zbila bezdomovce

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám