Hlavní obsah

U Prahy se srazil vlak s autem. Řidiče museli vyprostit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Osobní auto s vlakem se srazilo v úterý dopoledne nedaleko Prahy. Na pomoc zraněnému řidiči letěl také vrtulník. Záchranáři museli muže resuscitovat.

Nehoda osobního automobilu a vlaku Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala před půl jedenáctou v ulici Nad Zastávkou ve Vraném nad Vltavou. „Mohu potvrdit, že policisté vyjeli k nehodě automobilu a osobního vlaku, která se stala na železničním přejezdu se světelnou signalizací,“ řekla Novinkám mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

Podle ní je pravděpodobné, že řidič vjel na přejezd, když svítila červená a místem projížděl vlak. Z auta ho museli vyprostit hasiči a bylo jej nutné resuscitovat. Na pomoc mu přiletěl také vrtulník.

„Na místě jsme ošetřili těžce zraněného muže s poraněním hlavy. Lékařka muže musela zaintubovat, napojit na umělou plicní ventilaci. Následně byl letecky přepraven do vojenské nemocnice,“ doplnila mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Webová stránka Českých drah uvádí, že se pracuje na zajištění náhradní autobusové dopravy. Provoz je přerušen na trati Vrané nad Vltavou – Davle a Vrané nad Vltavou – Měchenice. Omezení lze očekávat do 13.00.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při nehodě vlaku s autem se vážně zranil řidič.

Řidič vyjel na Prostějovsku ze zatáčky a vrazil do stromů, nehodu nepřežil

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám