Hlavní obsah

U Hluboké nad Vltavou se střetl vlak s autem, řidič zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Na železničním přejezdu nedaleko Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku se v neděli v podvečer srazil vlak a osobní auto. Řidič osobního vozu zemřel.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se podle webu Českých drah stala na trati spojující Strakonice a České Budějovice, provoz na ní byl přerušen. "Auto bylo sražené pravděpodobně rychlíkovou soupravou. Máme potvrzené, že osobní auto jelo od bezdrevské bašty směrem k zoologické zahradě," řekl mluvčí policie Milan Bajcura.

Na Českobudějovicku se srazil vlak s osobním autem. Řidič zemřel

Krimi

Podle mluvčí hasičů Venduly Matějů cestovala ve vlaku přibližně stovka lidí, nikdo z nich se nezranil. V osobním autě kromě řidiče nikdo nebyl. "Činnost hasičů v tuto chvíli končí, naše jednotky už se budou vracet, došlo tam jenom k zajištění místa nehody, žádné provozní kapaliny neunikaly. Zůstanou tam asi jen drážní hasiči, kteří asistují při šetření," řekla Matějů.

Podle informací ČD byl provoz na trati v úseku Hluboká nad Vltavou - Zliv přerušen v 18:30. Předpoklad jeho obnovení je ve 21:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám