Hlavní obsah

Turisté v Beskydech měli napadnout řidiče na horské cestě. Jel k chatě

Právo, zr
Frýdek Místek

Policisté prošetřují údajné napadení seniora, ke kterému došlo v pondělí u horské obce Ostravice na Frýdecko-Místecku. Dvojici turistů se nelíbilo, že muž jede po silnici, kterou mohou používat pouze řidiči s příslušným oprávněním. To přitom 75letý senior měl a snažil se dostat na svou chatu. Policie zveřejnila fotografie údajných útočníků.

Foto: Policie ČR

Policie hledá dvojici turistů

Článek

Dvojice muže údajně napadla nejprve slovně a poté i fyzicky.

„Během jeho cesty mu znenadání přistál pes pod koly vozidla a k tomu si vyslechl velmi vulgární nadávky. Nespokojenost turistů byla až tak velká, že jako zbraň měli použít svého psa, kterého podle výpovědi seniora hodili před kola projíždějícího vozidla,“ uvedla mluvčí policie Eva Michalíková.

V Beskydech zabloudil opilec, zaměstnal desítky záchranářů

Krimi

„Řidič zastavil a nestačil se divit, jakými slovy byl titulován. Přestože byl zaskočen, reagoval pohotově a muže s ženou stačil vyfotit na svůj mobilní telefon,“ doplnila mluvčí.

Policie nyní žádá veřejnost o spolupráci při zjištění totožnosti muže a ženy, které by chtěla vyslechnout. Jakákoliv informace by mohla přispět k objasnění tohoto skutku.

„Žádáme veřejnost, která by mohla poskytnout jakékoliv informace k osobám, aby se obrátila na linku 158, případně na nejbližší policejní služebnu,“ dodala mluvčí.

Případ zastřeleného rysa Oldy policie odložila, pátrání mezi majiteli pušek nepomohlo

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám