Hlavní obsah

Tři ženy z práce domů nedojely

Novinky, Vladislav Prouza

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VRCHLABÍ

Tragická dopravní nehoda, která se odehrála v sobotu okolo 22:00 u letiště v obci Lánov u Vrchlabí, si vyžádala krutou daň. Po čelní srážce dvou vozidel vyhasl život čtyř lidí. "Dlouho jsme tu takovou tragickou nehodu neměli," sdělili Právu trutnovští policisté z oddělení dopravních nehod.

Foto: HZS OLK
Článek

Tři ženy ve věku 22, 36 a 50 let byly na cestě z práce, když se v obci Lánov v protisměru proti jejich Renaultu Clio vyřítil Citroën. Následek ničivého čelního nárazu byl tragický. Renault byl nárazem odmrštěn do několik metrů vzdáleného příkopu. V jeho troskách zahynula na místě celá posádka. V Citroënu vážným zraněním na místě podlehl  27letý řidič. Jeho 22letý spolujezdec byl s těžkými zraněními převezen do nemocnice.

Nehoda je předmětem dalšího šetření. Jelikož se nehoda odehrála pozdě večer, chybí policistům potřební svědkové, kteří by alespoň částečně mohli objasnit, proč jel řidič Citroënu v protisměru. "O tom, zda sehrál roli alkohol, je příliš brzy hovořit," informovali trutnovští policisté.

"Podobná tragédie se na Vrchlabsku odehrála loni v prosinci, kdy po nárazu do stromu zahynuly tři děti z polské Legnice. Jejich matka byla tehdy těžce zraněna. Otec a zároveň řidič vyvázl s lehkým zraněním," řekli Právu policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám