Hlavní obsah

Tři auta kolem, zastavit a řidič ven. Policie na D1 zablokovala kradený vůz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řidiče kradeného auta zadrželi v polovině září policisté v Praze. Aby nedošlo na případné pronásledování, obklopilo vozidlo několik hlídek v autech, které řidiče donutily zastavit. Policisté zveřejnili záznam zachycující jejich manévr. Nyní zjišťují, zda řidič auto také ukradl.

Video: Policie ČR

 
Článek

Hlídka si auta všimla po půlnoci v ulici 5. května ve směru na Brno. Z evidence policisté zjistili, že bylo o den dříve ukradeno na Táborsku. Aby předešli tomu, že by museli auto pronásledovat na frekventované dálnici D1, informovali své další kolegy.

„Společně pak policisté s využitím taktického zastavovacího manévru odcizené vozidlo zastavili na dálnici D1. Řidiče pak za pomoci donucovacích prostředků vytáhli z vozidla a spoutali,“ sdělil mluvčí policie Jan Rybanský.

Zdrogovaného řidiče na Tachovsku zastavily až prostřílené pneumatiky

Krimi

Na záběrech, které police zveřejnila, je vidět, jak policejní vozy obklopí podezřelé auto ze tří stran, načež ho donutí zastavit.

Případ policie vyšetřuje jako krádež, přičemž zjišťuje, kdo auto ukradl. Zadržený muž má bohatou kriminální minulost.

Reklama

Výběr článků

Načítám