Hlavní obsah

Tramvaje v Praze zastavil mercedes na kolejích. Došlo mu palivo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dennodenně se řidiči pražských tramvají setkávají s bezohlednými šoféry, kteří parkují na kolejích. Co předvedl řidič v pátek u Anděla, se ale jen tak nevidí. Mercedes v kolejišti stál, údajně neměl palivo.

Mercedes na kolejích u AndělaVideo: Kateřina Šíblová, .

 
Článek

Tramvaje se zastavily na frekventovaném úseku mezi Andělem a Újezdem ve dvě hodiny odpoledne. V cestě jim stál žlutý mercedes se středočeskou poznávací značkou.

„Řidič tramvaje nám řekl, že si můžeme vystoupit, že neví, jak dlouho budeme čekat. Byli jsme asi třetí nebo čtvrtá tramvaj v pořadí. Lidi se tomu smáli, nikdo nedokázal uvěřit, že tak někdo dokáže zaparkovat. Je to ale tak neuvěřitelné, že se nad tím nejde vztekat. Je to šílený,“ řekla Novinkám svědkyně Kateřina Šíblová s tím, že lidi si auto fotografovali.

Mluvčí dopravního podniku Aneta Řehková řekla, že auto bylo nepojízdné kvůli tomu, že nemělo palivo. Neměla však informaci, jak bylo auto z kolejí odstraněno. Policie ani strážníci u případu nezasahovali. Tramvaje nejezdily asi 15 minut.

Foto: Kateřina Šíblová, Bez zdroje

Mercedes na kolejích

Tramvaje v centru Prahy mezi sebe skříply auto

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám