Hlavní obsah

Tramvaj v Ostravě srazila seniorku, vyprošťovali ji hasiči

Právo, hon
Ostrava
Aktualizováno

Tramvaj v Ostravě-Hrabůvce srazila v pondělí odpoledne 71letou ženu. Seniorka zůstala pod tramvají zaklíněna tak nešťastně, že ji museli vyprošťovat hasiči. Nehodu vyšetřuje policie. Žena je v nemocnici ve vážném, ale stabilizovaném stavu.

Tramvaj v Ostravě srazila seniorkuVideo: zdroj HZS Moravskoslezského kraje

 
Článek

Ke kolizi došlo na ulici Dr. Martínka. „Žena zůstala po nehodě zaklíněna pod tramvají a musela být vyproštěna hasiči. Zasahující lékař u ní zjistil poruchu vědomí, mnohočetná poranění v oblasti hlavy, hrudníku, horní a dolní končetiny,” sdělil v úterý mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Tramvaj v Praze srazila 82letou chodkyni

Krimi

Zdravotníci podle něj zraněnou ženu po přesunutí do sanitky uvedli do umělého spánku.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Tramvaj v Ostravě srazila seniorku.

Hasiči ženu vyprostili bez větších komplikací. „Bezprostředně po příjezdu si nachystali předpokládané prostředky pro vyprošťování, které ale nakonec nemuseli použít. Hasiči demontovali hrablo před předními koly tramvaje a ženu opatrně vytáhli a předali ji do péče záchranné službě,“ dodal mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Mluvčí ostravské fakultní nemocnice Petra Petlachová uvedla, že žena je hospitalizovaná ve vážném, ale stabilizovaném stavu. „Je mimo bezprostřední ohrožení života,“ řekla mluvčí.

Reklama

Související články

Autobus v Praze srazil seniorku

Při střetu s autobusem u Depa Kačerov v Praze byla v pátek odpoledne vážně zraněna seniorka. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Výběr článků

Načítám