Hlavní obsah

Traktor vjel na Znojemsku na přejezd a smetl ho vlak. Zachytila to kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znojmo

Osobní vlak smetl ve čtvrtek na železničním přejezdu na Znojemsku vlek traktoru, jehož řidič vjel na koleje, i když svítila červená. Při srážce, kterou zachytila kamera, se naštěstí nikdo nezranil.

Vlak smetl projíždějící traktorVideo: Policie ČR

 
Článek

Nehoda se stala v prostoru železničního přejezdu na trati mezi Moravským Krumlovem a Bohuticemi. Řidič traktoru vjel do kolejí i přes červenou na zabezpečovacím zařízení.

Kamion vjel do závor na přejezdu ve Studénce. Nebezpečný manévr zachytila kamera

Krimi

„Celkem očekávaně se v tu dobu k přejezdu blížil i vlak. S velkým štěstím se šoférovi podařilo přejezd před nehodou překonat alespoň s traktorem, ke střetu tak došlo jen s vlekem, který měl za traktorem připojený,“ informoval mluvčí David Chaloupka.

Mluvčí upozornil, že střet vozu s vlakem končí zpravidla tragicky. Zveřejněná nehoda je tak prý svými následky opravdu ojedinělá.

Převrácený návěs ve Slavkově 

Chaloupka zveřejnil ve čtvrtek také video nehody ve Slavkově u Brna. U místního hřbitova se při vysypávání nákladu převrátil návěs s tahačem.

Nikdo nebyl zraněn, ale policie očekává, že škoda bude vysoká, protože byla poškozena hřbitovní zeď s kolumbáriem.

Nehoda nákladního vozidlaVideo: Policie ČR

Reklama

Výběr článků

Načítám