Hlavní obsah

Kamion vjel do závor na přejezdu ve Studénce. Nebezpečný manévr zachytila kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studénka

Nebezpečný manévr řidiče kamionu řešili policisté ve Studénce na Novojičínsku. Muž s vozidlem vjel na přejezd pod padající závory. Podle vyšetřovatelů nerespektoval signalizaci. Incident zachytila bezpečnostní kamera.

Nebezpečný manévr kamionu na přejezduVideo: Policie ČR

 
Článek

O případu ve středu informovala mluvčí policie Eva Michalíková. Řidič kamionu podle ní přijel v pondělí krátce před 11:30 k železničnímu přejezdu v ulici Nádražní ve Studénce, když už padaly závory.

Nechtěl jsem zničit závory, řekl řidič, který s kamionem zastavil na přejezdu v Praze a smetl ho vlak

Krimi

Cizinec, jehož národnost policie neupřesnila, s největší pravděpodobností nerespektoval světelnou signalizaci a s kamionem zastavil až za závorami, které zůstaly položené na kabině vozidla.

Mladý řidič kamiónu vjel pod padající závoru, rychlík zastavil 40 metrů od přejezdu

Krimi

„Důsledkem toho došlo na železničním koridoru u Studénky k přerušení vlakového provozu zhruba na 15 minut. Řidiči byla provedena dechová zkouška na přítomnost alkoholu s negativním výsledkem,“ upřesnila mluvčí.

Foto: Policie ČR

Nebezpečný manévr kamionu na přejezdu.

„Policisté řidiči udělili kauci ve výši 5000 korun, kterou na místě zaplatil, a celou věc oznámí místně příslušnému správnímu orgánu k projednání,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Vlak rozdrtil kamión stojící na přejezdu

Nehoda, při které vlak narazil do kamiónu stojícího na přejezdu, se odehrála v sobotu u města Temple v americkém státě Georgia. Hrůzostrašně vypadající...

Výběr článků

Načítám