Hlavní obsah

Tragický střet auta s náklaďákem u Bezdězu. Zemřel nezletilý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bezděz
Aktualizováno

Tragické následky měla ve čtvrtek večer vážná nehoda na Českolipsku, kde se střetlo osobní auto s nákladním. Policie informovala o smrti nezletilého, tři lidé byli zraněni. Jednoho do nemocnice přepravil vrtulník.

Foto: HZS Libereckého kraje

Při srážce auta s lesnickým strojem zemřelo dítě.

Článek

Nehoda se krátce po 19:00 stala na silnici I/38 u obce Bezděz. Mluvčí policie Vojtěch Robovský uvedl, že se v místě za dosud nezjištěných okolností střetlo osobní auto s nákladním vozidlem.

„Tři zranění byli transportováni letecky do nemocničních zařízení. Tragický střet si však vyžádal také jeden lidský život, následkům zranění podlehla nezletilá osoba,“ sdělil mluvčí.

Věk oběti nehody ani zraněných a zda všichni cestovali osobním autem, policie neupřesnila. S ohledem na okolnosti tragédie policisté další podrobnosti podle mluvčího nesdělí.

„Vyšetřováním se zabývá služba kriminální policie. Provoz na silnici v místě nehody byl obnoven ve 23:30,“ dodal Robovský. Policisté teď hledají svědky srážky fabie s těžkým lesnickým strojem.

„Zjišťujeme, zda se lesnický stroj v inkriminované době pohyboval po silnici číslo I/38, či nikoliv. V tom by nám mohli pomoci řidiči, kteří tudy projížděli. Žádáme je, aby nás kontaktovali prostřednictvím linky 158 a své svědectví k pohybu lesnického stroje nám poskytli. Je to velmi důležité pro prověřování této smutné události,“ dodal Robovský.

Tragická nehoda na Bruntálsku: Řidič vjel na rovném úseku do protisměru a srazil se s náklaďákem

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám