Hlavní obsah

Namol opilý 18letý řidič boural do všeho, co mu přišlo do cesty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rychnov nad Kněžnou

Půldruhého měsíce vlastní řidičský průkaz 18letý mladík, který havaroval na Rychnovsku. Policisté vzápětí zjistili, že řídil značně opilý. Policie zveřejnila záznam z jeho jízdy.

Jízda 18letého opilého mladíkaVideo: Policie ČR

 
Článek

Policie dostala oznámení o dopravní nehodě v pondělí před půlnocí z Kostelce nad Orlicí. Řidič opelu naboural při parkování do BMW. Při ohledání ale policisté našli také stopy jiného poškození, a tak zkontrolovali městský kamerový systém.

Mladá opilá řidička ze zatáčky rotovala do pole

Krimi

„Zjistili, že opel při projíždění kruhové křižovatky nezvládl řízení, vyjel na trávu, kde narazil do sloupu. Následně sjel zpět na komunikaci, najel na středový ostrůvek, kde porazil značku. Ani to ho nezastavilo a v jízdě pokračoval do centra,“ uvedla mluvčí policie Iva Kormošová.

Opilý řidič nezvládl u Prahy auto, pokosil křoví a skončil v příkopu

Krimi

Nakonec jízda opilého mladíka skončila na zmíněném parkovišti. Dechová zkouška ukázala hodnotu 2,5 promile alkoholu v dechu. Mladík se přiznal, že chvíli před jízdou vypil dvě třetiny půllitrové vodky.

Na autě, které si půjčil od otce, byla škoda 70 tisíc korun. Na BMW 60 tisíc korun. Podle policie mu byl řidičský průkaz vydán v polovině září. Nyní jej čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí od 6 měsíců do 3 let.

Reklama

Výběr článků

Načítám