Hlavní obsah

Tragické následky požáru v Beskydech. Hasiči v domě našli mrtvou osobu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Tragickou dohru měl v pátek požáru rodinného domu v beskydské obci Návsí na Frýdecko-Místecku. Hasiči během zákroku našli uvnitř domu jednu osobu, které již ale nebylo pomoci.

Foto: HZS MSK

Následky požáru v Návsí

Článek

Operační středisko hasičů přijalo informaci o požáru rodinného domu v Návsí devět minut po jedenácté hodině. Na místo vyjeli profesionální hasiči ze stanice Třinec a dobrovolní hasiči z Návsí, Jablunkova a Mostů u Jablunkova.

„Hasiči po příjezdu nejenže viděli plameny v jednom z oken domu, ale získali i informaci, že uvnitř by se měla nacházet jedna osoba,“ sdělil mluvčí hasičů Lukáš Popp.

Při požáru na Českobudějovicku zemřela starší žena

Krimi

„Za podpory jednoho vodního proudu se vydali po žebříku přes okno domu hasit plameny a současně vyhledat pohřešovanou osobu. Tu se jim podařilo během chvíle najít, ale její stav již byl neslučitelný se životem,“ dodal.

Policejní mluvčí René Černohorský v pátek večer upřesnil, že obětí je muž, ročník 1943. Během dalšího průzkumu vyvedli hasiči z domu jednoho psa.

Požár se podařilo dostat pod kontrolu během 40 minut, dalších 20 minut jim zabrala likvidace, během které pomocí přetlakového ventilátoru odvětrali celý dům a dohasili skrytá ohniska.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám