Hlavní obsah

Tragická nehoda na Tachovsku: jeden mrtvý, dva těžce zranění

Právo, ib

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tisová
Aktualizováno

Jeden mrtvý a dva těžce zranění - to je bilance tragické nehody tří osobních aut, k níž došlo v neděli před polednem u Tisové na Tachovsku. „Jeden muž zahynul na místě, dalšího transportuje vrtulník s velmi vážným zraněním do plzeňské fakultní nemocnice,“ řekl Právu mluvčí záchranky Václav Ondra.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Ilustrační foto

Článek

Do fakultní nemocnice směřuje i další účastnice nehody - sedmapadesátiletá žena. „Ta utrpěla vážné zranění,“ doplnil mluvčí.

Mrtvým je třiašedesátiletý řidič seatu, který se na rovném úseku mezi Trnovou a Tisovou pokusil předjet Škodu Octavia. „Přitom se čelně střetl s protijedoucí fabií,“ sdělila policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Posádka fabie skončila s již zmíněnými zraněnými - řidiči tohoto vozu, který bojuje o život, je jednašedesát. Seat po nárazu naboural i předjížděnou octavii, v ní ale nikdo zranění neutrpěl. Silnice druhé třídy z Tachova do Ostrova je mezi Trnovou a Tisovou uzavřená.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám