Hlavní obsah

Tragická nehoda tří aut a kamionu u Svitav, tři mrtví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Tři mrtvé a jednoho zraněného si vyžádala čtvrteční nehoda na silnici I/35, kde se srazil kamion se třemi osobními auty. Tři lidé byli zraněni. Silnice bude několik hodin zavřená.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na silnici I/35

Článek

Nehoda se stala na silnici I/35 mezi Moravskou Třebovou a Svitavy u obce Koclířov nedaleko tunelu Hřebeč kolem 13:15 hodiny.

„Hlavní tah z Čech na Moravu, silnice I/35, je u obce Koclířov zcela uzavřen z důvodu tragické dopravní nehody,“ uvedla policie na Twitteru.

„Tři lidé z osobního auta na místě zemřeli, jedna osoba utrpěla těžké zranění,“ potvrdila Novinkám mluvčí policie Iveta Kopecká s tím, že další informace ještě nejsou k dispozici.

Foto: Policie ČR

Havarovaný kamion

Zraněného převezl vrtulník záchranné služby do nemocnice v Brně. Další účastník nehody byl odvezen sanitkou do nemocnice ve Svitavách. V nákladním vozidle byl lehce zraněn řidič, který byl odvezen do nemocnice.

Policie místo uzavřela, objízdná trasa vede přes Koclířov.

Mluvčí záchranářů Alena Kisiala podle ČTK připomněla, že nehoda se stala na stejném místě jako tragická událost ze 14. dubna. Tehdy při čelní srážce dvou osobních aut u Koclířova na Svitavsku zemřeli rovněž tři lidé, další dva se zranili.

Tři mrtví po čelním střetu dvou aut na Svitavsku

Krimi

Řidič osobního auta na Kladensku nepřežil čelní střet s náklaďákem

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám