Hlavní obsah

Tragédii u Studené Loučky nepřežilo další dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOHELNICE

Nedělní tragická nehoda u obce Studená Loučka na Moravskotřebovsku, při které na místě zahynul sedmapadesátiletý muž a podle upřesněných informací jeho tříletá vnučka, si vyžádala další oběť. Po převozu do nemocnice podlehl těžkým zraněním i dvouletý vnuk mrtvého řidiče.

Foto: Vanda Vaníčková

Estonské dny v Pardubicích od 29. 11. do 1. 12. 2017. Na fotografii Milana Horáka, jednoho z přednášejících, je krajina estonského ostrova Kassari.

Článek

Řidič škodovky, který při nehodě zahynul, vjel v neděli kolem 13:00 z nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím osobním autem Ford Scorpio. Ve Škodě Favorit přežila nehodu pouze třicetiletá matka obou dětí.

Dvaatřicetiletý řidič Fordu utrpěl těžká zranění a byl hospitalizován ve Fakultní nemocnici v Olomouci. Jeho osmiletá dcera a desetiletý syn utrpěli lehká zranění a jsou v péči lékařů svitavské nemocnice. Příčiny nehody policie stále vyšetřuje.

Reklama

Související témata:

Související články

Otec a dcera zahynuli při dopravní nehodě

Při tragickém střetu Škody Favorit a Fordu Scorpio v neděli po 13. hodině u obce Studená Loučka na Moravskotřebovsku zahynuli dva lidé, šest dalších bylo těžce...

Výběr článků

Načítám