Hlavní obsah

Trafikantka zpronevěřila a prosázela 180 tisíc korun

Právo, Ludmila Žlábková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Od hradeckých policistů si v těchto dnech převzala obvinění ze spáchání přečinu zpronevěry třiadvacetiletá žena z Královéhradecka. Bývalá zaměstnankyně jedné z královéhradeckých trafik od února do března letošního roku prosázela téměř 180 tisíc korun z pokladny prodejny.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Žena sázela v loterijní hře na terminálu umístěném v trafice. Na neobvykle vysoké částky na sázkách upozornila majitele provozovny sázková společnost. Následně byl případ oznámen na policii,“ uvedla mluvčí hradecké policie Anna Pešavová.

Žena se na policii k trestné činnosti doznala. Policistům uvedla, že si v trafice z tržeb v průběhu sedmi dnů zakoupila tikety v hodnotě 180 tisíc korun, které prosázela. Výhry si pak vyzvedávala na různých místech v Hradci Králové.

Celkem vyhrála asi 80 tisíc korun. Získané peníze z výher použila pro vlastní potřebu, zejména na úhradu dluhů. V případě prokázání viny hrozí ženě odnětí svobody až na pět let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám