Hlavní obsah

Trafikant v Pardubicích zhatil krádež erotického časopisu, málem dostal lahví rumu

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Strážníci v Pardubicích museli zpacifikovat 35letého muže, který se po neúspěšné krádeži v trafice pokusil zranit obsluhu obchodu lahví alkoholu. Zadržený muž chtěl sebrat erotický časopis, v čemž mu ale zabránil prodavač, načež výtržník vrhl do obchodu rum. Případ řeší policie jako přestupek.

Foto: Městská policie Pardubice

Incident na nádraží v Pardubicích

Článek

Incident se stal v hale vlakového nádraží, muže podle policie zajímal časopis Playboy. „Nejprve se pokusil ukrást barevný časopis pro pány s králíčkovým logem,“ popsala čtvrteční zásah městská policie v pátek na webu.

Krádež ale zmařil prodavač, což podezřelého muže rozlítilo a sebral z regálu trafiky lahev rumu, kterou následně do obchodu hodil.

V Pardubicích hořel jeden kontejner za druhým, policie pátrá

Krimi

„Naštěstí netrefil ani prodavače, ani další zákazníky, ale jen regál. Vzápětí zakročila ostraha nádražní haly a poté i hlídka městské policie,“ uvedli strážníci. Muž skončil v rukou policie, která ho podezřívá z přestupku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám