Hlavní obsah

Terénní mercedes ujížděl policistům v Praze příkopem. Daleko nedojel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Terénní mercedes stíhali ve středu pražští policisté. Řidič se snažil ujet také silničním příkopem, ale nepovedlo se mu to, a na rukou mu zacvakla pouta. Muž má platný zákaz řízení.

Řidič mercedesu ukončil jízdu v příkopuVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté chtěli šoféra mercedesu zkontrolovat, ale ten místo toho začal ujížděl Dobronickou ulicí směrem do Kunratic. Během jízdy ohrozil další řidiče jak jízdou v protisměru, tak nebezpečným předjížděním. Po několika kilometrech však nezvládl jízdu kruhovým objezdem v Praze 4 a vjel do příkopu.

Zfetovaný řidič ujížděl v Hradci Králové hlídce i s 11letou dcerou

Krimi

„Ani tam se nevzdal a pokračoval v jízdě několik desítek metrů po trávě mimo vozovku. V další jízdě mu však zabránili policisté a muž následně skončil v poutech,“ vylíčil mluvčí policie Jan Rybanský.

Řidič prchal před policejní hlídkou přes půl Ostravy

Krimi

Policisté zjistili, že má až do února 2023 zakázáno řídit. Test na drogy a alkohol muž odmítl. Tento přestupek s ním bude řešit správní orgán. Dále je podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.

Foto: Policie ČR

Řidič mercedesu ukončil jízdu v příkopu.

Reklama

Výběr článků

Načítám