Hlavní obsah

Těhotná žena dostala na ambulanci dezinfekci místo glukózy a zemřela

Právo, plk
Orlová
Aktualizováno

Dvě ženy dostaly ve středu v soukromé ambulanci v Orlové na Karvinsku místo řádné dávky glukózy dezinfekční přípravek. Dvaatřicetiletá žena aplikaci látky nepřežila, druhá se přiotrávila. Obě byly podle České televize těhotné. Případem se už zabývají policisté.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Ženy měly při běžné kontrole dostat glukózu, aby se zjistilo, zda netrpí těhotenskou cukrovkou. Někdo jim však do těla podle České televize vpravil jinou látku, podle informací Práva dezinfekci. Ženy potom odešly domů.

Po zjištění, že látky byly zaměněny, začala ženy hledat policie. Jednu již našla v bezvědomí a nepodařilo se ji zachránit. Druhá se údajně přiotrávila.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Něco jsem zaslechl, ale netýká se to jakéhokoliv oddělení nemocnice,“ uvedl Petr Kovařík, ředitel Nemocnice s poliklinikou v Karviné, pod níž nemocnice v Orlové spadá. „Pronajímáme prostory soukromým lékařům, kteří u nás provozují své ambulance,“ potvrdil ředitel.

„Dnes odpoledne došlo v Orlové k dosud nevyjasněnému úmrtí ženy, veškeré okolnosti případu jsou předmětem intenzivního šetření kriminalistů. Bližší informace nebudeme v tuto chvíli z pochopitelných důvodů zveřejňovat,“ informoval krajský policejní mluvčí Petr Svoboda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám