Hlavní obsah

Taxikářka obětí brutálního útoku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JIČÍN

V boj o život se změnila běžná jízda taxikářky, která v noci na pondělí nabrala na Mladoboleslavsku zákazníka. Muž se nechal odvézt na Jičínsko, kde na řidičku v jedné obci kolem půlnoci brutálně zaútočil.

Foto: Svaz vinařů ČR
Článek

"Taxikářka zastavila v Hřmeníně na Jičínsku, kde ji ovšem neznámý klient napadl. Ženě se podařilo z auta utéct a muž pak s jejím vozidlem z místa odjel," popsala případ jičínská policejní mluvčí Hana Klečalová.

Policii o všem informoval člověk, který byl incidentu náhodným svědkem. "Žena utrpěla vážná zranění a je hospitalizovaná v nemocnici. S ohledem na její zdravotní stav zatím nebyl možný její podrobný výslech," podotkla Klečalová.

Policie zatím nesdělí, čím byla žena napadena, ani nezveřejní jeho popis.

Pachatel uniká

Tmavě modrá Škoda Felicia se státní poznávací značkou MBO 90-66 byla dnes nalezena hned za obcí Hřmenín. Po násilníkovi však policie nadále pátrá. Pokud někdo může podat zprávu o výskytu vozidla a posádce, stačí zavolat na linku 158 nebo telefonní číslo 974533101.

Reklama

Výběr článků

Načítám