Hlavní obsah

Taxikář v Liberci okřikl skupinku, která překážela na silnici. Zbili ho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pětice neznámých násilníků napadla na konci října taxikáře v Liberci. Vadilo jim, že je okřikl, aby uhnuli ze silnice. Taxikář utrpěl tržné rány a hlubokou ránu pod okem. Po útočnících policie pátrá.

Napadení taxikáře v LiberciVideo: Policie ČR

 
Článek

Dvaačtyřicetiletý taxikář 28. října večer projížděl Barvířskou ulicí, kde se před barem BarBar dostal do konfliktu se skupinou lidí. Ti se dle policie pohybovali po silnici, jako by jim patřila. Dva taxikáři neumožnili projet dál.

Po okřiknutí se vztekali a pak odešli do baru. Jenže po pár minutách přišli znovu. Čtyři mladíci ve věku od 25 do 35 let a jeden starší muž odhadem ve věku od 50 do 55 let. Dva ze skupiny byli možná rodinní příslušníci, protože zaznělo „ty nebudeš mýmu tátovi říkat, aby uhnul ze silnice“.

Nejstarší z útočníků měl robustní postavu, šedé vlasy, na vršku hlavy trochu delší, po stranách kratší a odrostlejší. Měl upravené šedé strniště na bradě. Oblečený byl do béžové bundy - bomberu.

Podchlazený muž na příjmu liberecké nemocnice náhle vyskočil a začal demolovat zařízení

Krimi

„Následně taxikáře muži tloukli pěstmi do obličeje i hlavy a dostal od nich také takzvanou hlavičku. Ran pěstí utržil nejméně 12. Fyzicky ho napadli čtyři členové party, pátý jim sekundoval. Do taxikáře si ‚bouchnul‘ i muž v bomberu,“ vylíčila mluvčí policie Ivana Baláková.

Taxikář utrpěl kromě jiných zhmožděnin na hlavě a v obličeji i hlubokou tržnou ránu pod okem, která si vyžádala lékařské ošetření - třinácti stehy mu ji sešili na ambulanci v Krajské nemocnici v Liberci.

Policie vyzvala svědky napadení, aby se jí ozvali na lince 158 nebo na telefon 974 467 100.

Násilník na Vsetínsku partnerku zbil pěstmi a zraněnou ji nechal přes noc na zahradě. Ráno byla mrtvá

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám