Hlavní obsah

Tajná sklepní restaurace v centru Prahy. Hosté bez roušek, zato s drogami

Praha

Zábava bez roušek a po zavírací době, pití alkoholu a drogy. Takový je výsledek kontroly restaurace v centru Prahy, která měla být podle nařízení vlády zavřená. Ve sklepě se přitom nacházelo 35 hostů. Provozovateli hrozí pokuta až tři miliony korun.

Policie odhalila otevřenou restauraci v centru PrahyVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté v úterý večer vyrazili do Vodičkovy ulice, protože kriminalisté zjistili, že jeden z podniků nedodržuje vyhlášenou zavírací dobu. Podle policie vše probíhalo tak, že obsluha v osm hodin večer zamkla hlavní vchod a hosté se přesunuli do sklepa, kde pokračovali v zábavě.

Poslední otvíračku hospod vzali někteří lidé v Pardubicích poctivě

Krimi

„Když chce někdo ze zákazníků odejít, tak osloví obsluhu, která ho vyvede zadním vchodem. Tímto zadním vchodem se policisté do restaurace dostali a zjistili, že se tam nachází 35 osob, které tam nesmějí být, pijí alkohol a nedodržují mimořádná nařízení,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Pár hodin po vyhlášení nouzového stavu ukradl v Brně rum, hrozí mu osm let

Krimi

Policisté rozdali 21 pokut v celkové výši 11 tisíc korun za to, že lidé neměli roušky. V šesti případech našli u hostů drogy a na jednoho byl vydán příkaz k zatčení kvůli drogové problematice. „Provozovatele restaurace policisté oznámili správnímu úřadu a nyní mu hrozí pokuta až 3 miliony korun,“ konstatoval Daněk.

Jak dále upozornil, policisté zvýší kontroly a nebudou benevolentní. Přistiženým hříšníkům hrozí pokuty.

Anketa

Nahlásili byste policii, pokud byste se dozvěděli o sklepní restauraci?
Ano
36,1 %
Zvažoval/a bych to.
8,9 %
Určitě ne
55 %
Celkem hlasovalo 25555 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám