Hlavní obsah

Syn v bytě škrtil matku. Hlídka vykopla dveře a zadržela ho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští strážníci v noci na středu museli vykopnout dveře jednoho z bytů v Praze 4 kvůli naléhavému volání o pomoc. V bytě škrtil zdrogovaný syn svoji matku. Strážníci ho zadrželi a předali policistům.

BEZ KOMENTÁŘE: Strážníci vyrazili dveře bytu, kde syn škrtil matkuVideo: MP Praha

 
Článek

Řev a zvuky zápasu v bytě v ulici Na Topolce uslyšel uprostřed noci soused, který následně pustil přivolanou hlídku do domu. Na chodbě byl slyšet křik a pod okny ležela rozbitá lampa. Na bouchání a zvonění nikdo nereagoval.

„Když hlídka zaslechla zvuky zápasu a slabé ženské volání o pomoc, rozhodla se do bytu vstoupit násilím. Strážníci vyrazili dveře právě ve chvíli, kdy mladý muž na zemi škrtil starší ženu,“ uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Hlídka násilníka zpacifikovala a nasadila mu pouta. Žena uvedla, že má jen drobné oděrky, a nechtěla přivolat záchrannou službu. Následně konstatovala, že syn bere drogy, což potvrdil také test.

„Sedmadvacetiletý mladík byl pod vlivem amfetaminu a metamfetaminu. Muže následně záchranná služba převezla na psychiatrické oddělení jedné z pražských nemocnic. Celou událostí se také zabývá Policie ČR,“ shrnula Seifertová.

Reklama

Výběr článků

Načítám