Hlavní obsah

Hoří konflikt, rychle přijeďte. Policie rozháněla strkanici patnácti lidí v centru Prahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rvačka

Konflikt patnácti lidí řešili strážníci s policií v centru Prahy. Houf se dostal do vzájemných sporů v blízkosti Václavského náměstí, strážníci tři nejagresívnější lidi zadrželi donucovacími prostředky. Jeden z nich skončil na záchytce. Zásah zaznamenala bezpečnostní kamera a vysílačky městské policie.

Konflikt patnácti lidí v centru Prahy Video: MP Prahy

 
Článek

Incident se stal v neděli krátce před půlnocí v ulici Politických vězňů. Hlídka strážníků si všimla patnáctičlenné skupiny lidí, kteří se mezi sebou hádali.

Banda zuřivců v Praze zkopala v přesile muže, útok zaznamenala kamera

Krimi

„Bylo evidentní, že jen u hádky ale celá situace neskončí. Strážníci si proto hned zavolali pomocí vysílačky posily,” informovala v pondělí mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Dostaneš flákanec ve znakovém jazyce. Bitka ve Sněmovně baví internet

Koktejl

Rvačce se nakonec podle mluvčí strážníkům podařilo zabránit, někteří z aktérů konfliktu se ale nechtěli vidiny rvačky vzdát a městští policisté tak pomocí donucovacích prostředků nakonec tři nejagresivnější muže ve věku 43, 25 a 23 let zadrželi.

Rvačka patnácti lidí v centru Prahy

„Státní policie vyloučila možný trestný čin, proto přestupkové jednání mužů bude řešit správní orgán. Pro silnou opilost 25letého muže byla na místo přivolána specializovaná hlídka, která ho odvezla na protialkoholní záchytnou stanici,” dodala Seifertová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám