Hlavní obsah

Su pod vlivem alkoholu, přiznal cyklista. Před hlídkou se skácel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyškov

Dal jsem si pivo a vodku, odvětil 55letý cyklista, kterého na Vyškovsku přistihla policejní hlídka na silnici. V podroušeném stavu ujel několik kilometrů a pak se skácel přímo před policisty.

Zpitý pod obraz kličkoval na silniciVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisty zaujal ve středu večer v Ivanovicích na Hané neosvětlený cyklista, který nebezpečně kličkoval mezi auty. Po jeho zastavení bylo jasné, co je příčinou podivné jízdy.

Ve Vyškově se srazili cyklisté. Jeden neměl helmu, druhý byl opilý

Krimi

„Po pár sekundách se totiž pětapadesátiletý muž i s bicyklem tvrdě sesunul na zem, vstát dokázal jen za pomoci policistů. Těm se navíc hříšník bezostyšně přiznal, že si jen chvilku předtím dal na posilněnou dvě piva a nějakou vodku,“ uvedl mluvčí policie Petr Vala.

Přejetý cyklista na Vsetínsku byl zavražděn. Srazil ho známý, a ještě ho pobodal

Krimi

„Jedu z Vyškova po staré silnici. Su pod vlivem alkoholu, neříkám, že ne,“ přiznal cyklista. Dechová zkouška ukázala přes dvě promile alkoholu v dechu. Za jízdu pod vlivem mu nyní hrozí pokuta až do výše 20 tisíc korun.

„Připomínáme, že stejně jako u šoférů automobilů, ani cyklisté nesmějíí vyjet na silnice bezprostředně po požití alkoholického nápoje. Ale ani v takové v době, po kterou by mohl být ještě pod jeho vlivem,“ konstatoval Vala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám