Hlavní obsah

Stevardka dopadla v Brně černého pasažéra. I s kradeným batohem

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Vážným zraněním skončil útěk muže na nádraží v Brně, který se snažil uniknout stevardce z vlaku. Podle policie cestoval načerno a v soupravě navíc ukradl batoh. Žena ho pronásledovala a zavazadlo z něj strhla. Muž dál utíkal a nakonec spadl ze schodů. Incident zaznamenala bezpečnostní kamera.

BEZ KOMENTÁŘE: Stevardka z vlaku pronásledovala zloděje Video: Policie ČR

 
Článek

Ke konfliktu došlo již loni koncem prosince, 38letý muž od té doby ležel v nemocnici s vážným zraněním a policie ho k případu mohla vyslechnout až nedávno. „V těchto dnech byl navíc obviněn z krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,” sdělil ve čtvrtek mluvčí policie Petr Vala.

Muž podle vyšetřovatelů pochází z Havířovska a do Brna cestoval vlakem z Ostravy. „Před případnými zraky průvodčích se více než dvě hodiny schovával uzamknutý na toaletách,” upřesnil mluvčí.

Kapsáři v Brně objímají své oběti, aby se dostali k jejich peněženkám

Krimi

Drzost muže podle Valy vyvrcholila na brněnském hlavním nádraží. „Během vystupování se tajně vloudil do služebního kupé a z něj hbitě sebral batoh jedné zaměstnankyně. V něm poškozená měla mimo jiné i služební odbavovací systém, vše v hodnotě převyšující částku 15 000 korun,” uvedl Vala.

Žena si krádeže všimla a podezřelého muže pronásledovala, načež se jí podařilo zavazadlo muži vytrhnout.

Muže vytrhly ze sna v brněnském parku intimní dotyky, žena ho mezitím okradla

Krimi

„Navíc se jej dokonce vydala nebojácně zadržet. Šokovaný zloděj se tak raději před neohroženou stevardkou dal na útěk, jenomže očividně špatně došlápl a skutálel se ze schodiště,” dodal mluvčí.

Muž skončil v nemocnici s vážným zraněním, podrobnosti policie neuvedla. Podezřelému hrozí v případě odsouzení až dvouleté vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám