Hlavní obsah

Svědek brutálního útoku v Hranicích: Ženu pobodal žárlivec, po ráně do krku zasadil další

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hranice

Za brutálním útokem 39letého muže na jeho o sedm let mladší přítelkyni v pátek večer na Chebsku mohla být podle svědectví z místa činu jeho žárlivost. Měl ji napadnout nožem, když šla z práce doprovázená kolegy. Vyplývá to z popisu události právě jednoho z nich, se kterým hovořily Novinky. Žena skončila zraněná v nemocnici. Podezřelého policie v sobotu odpoledne zadržela.

Alej, ve které mělo dojít k útoku.Video: Rudolf Voleman, Novinky

 
Článek

Policie případ vyšetřuje jako pokus o vraždu. Informace o samotném činu vyplývají z očitého svědectví muže, který napadenou ženu v osudnou dobu ještě se svým kamarádem doprovázel na cestě z práce po silnici v aleji u obce Hranice na Chebsku.

Podezřelý měl ženě telefonovat a vyptávat se, kdo ji domů doprovází, přičemž chtěl slyšet konkrétní jméno, které ale žena jako svůj doprovod popřela. Podle všeho jim byl v patách, protože následně trojici na silnici dohnal.

„Říkal, abych se do toho nes..l,“ popisoval svědek s tím, že vzápětí následoval útok.

Policie zadržela muže, který chtěl na Chebsku bodáním a řezáním usmrtit partnerku

Krimi

„Stál jsem na rohu u dopravní značky a nic nedělal, jen jsem stál. On se potom rozeběhl a vlastně ji bodnul do krku a ona začala volat o pomoc,“ řekl svědek.

Pak měl útočník z místa utéct pryč, jenže zhruba po dvou minutách se vrátil a ženě zasadil další rány nožem.

„A pak znovu utíkal pryč a říkal jí: ‚Ty to stejně přežiješ!‘,“ zmínil svědek.

Pobodaná žena měla utíkat rovněž pryč, aby se mohla schovat, a oba muži z jejího doprovodu běželi za ní. Když ji dohnali, tak ji posadili na zem.

„Já jsem jí dal na tu ránu triko, co jsem měl s sebou v batohu,“ popisoval svědek s tím, že oba jí přitom drželi rukama krvácející rány a přikryli ji bundou, aby neprochladla.

Zraněnou přepravil do nemocnice vrtulník

Přivolaná záchranka pak ženu s vážnými bodnořeznými zraněními přepravila vrtulníkem do nemocnice.

Samotné důvody k tak brutálnímu útoku si svědek incidentu podle svých slov neumí vysvětlit. Připustil, že partnerství dvojice dříve provázely rozchody a ve hře je verze, podle které útočník nedokázal zvládat svoji žárlivost.

Po podezřelém se slehla zem a následovalo vyhlášení pátrání s varováním, že může být nebezpečný. Policie pak v sobotu po 15. hodině informovala o jeho zadržení.

Vrah má papíry na hlavu, říkají příbuzní mrtvého chlapce z Hradce Králové

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám