Hlavní obsah

Starší žena na elektrokole v Havlíčkově Brodě srazila přecházející školačku a bezohledně ujela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havlíčkův Brod

Naprosto bezohledně se zachovala dosud neznámá starší žena jedoucí na elektrokole, která v Havlíčkově Brodě na křižovatce ulic U Trojice a U Stadionu srazila školačku, jež přecházela silnici se svými spolužáky a třídní učitelkou. Cyklistka se neobtěžovala zastavit a ujela, sražená školačka skončila v péči lékařů.

Foto: ZZS MSK, Právo

Ilustrační foto

Článek

K události došlo ve čtvrtek kolem půl jedenácté na křižovatce ulic U Trojice a U Stadionu, jak informovala policejní mluvčí Michaela Lébrová, která současně vyzvala, aby se cyklistka sama přihlásila na policii.

„Dívka utrpěla zranění, jež si vyžádalo lékařské ošetření. Cyklistka po střetu odjela, aniž by na místě zastavila,“ popsala Lébrová.

„Policisté uvítají také svědectví dalších osob, které střet chodkyně s cyklistkou viděly, a mohly by tak poskytnout důležité informace k dopravní nehodě. Zároveň se obracejí také na řidiče, kteří místem projížděli a mají ve vozidle palubní kameru, jež průběh dopravní nehody, případně situaci těsně před nebo po ní, zaznamenala, aby se přihlásili,“ dodala mluvčí.

Seniorka na elektrokole nedala přednost autu, střet nepřežila

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám