Hlavní obsah

Srážka tří aut na Strakonicku po nesprávném předjíždění. Jeden mrtvý, dva zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řidič jednoho z vozidel zemřel v pátek ráno při srážce tří automobilů u Cehnic na Strakonicku. Další dva řidiči jsou zranění. Právo o tom informoval mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner s tím, že nehoda se stala před 7. hodinou ráno.

BEZ KOMENTÁŘE: Smrtelná nehoda na StrakonickuVideo: čtenář Novinek

 
Článek

„Na vině havárie je pravděpodobně nesprávné předjíždění. Ani jeden z řidičů automobilů neměl ve vozidle spolujezdce,“ uvedl Matzner.

Ze záběrů z místa neštěstí je patrné, že se nehoda stala ve stoupání, kde je v jednom směru na vozovce plná čára zakazující předjíždění.

Mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů upozornila, že po střetu zůstala dvě vozidla na vozovce a další auto skončilo mimo silnici. „Z něj jsme museli vyprošťovat jednu osobu,“ podotkla Matějů.

Foto: Policie ČR

Při střetu tří aut na Strakonicku zemřel v pátek ráno řidič

Jak uvedla mluvčí jihočeských zdravotních záchranářů Zuzana Fajtlová, muž zemřel ještě před příjezdem sanitního vozu.

„Na místě podlehl zraněním neslučitelným se životem. Další muž utrpěl lehká zranění a byl po ošetření převezen do spádového zdravotnického zařízení. Třetí z mužů utrpěl vážná mnohočetná poranění a musela mu být poskytnuta akutní přednemocniční péče a následně byl převezen do traumacentra českobudějovické nemocnice,“ konstatovala Fajtlová

Na místě havárie zasahovali policisté, hasiči i zdravotní záchranáři a vozovka v úseku z Cehnic do Strakonic by měla být průjezdná až po dvanácté hodině.

Drsné záběry z Opavy: Řidičku na křižovatce trefila naráz auta z obou stran

Krimi
Foto: Policie ČR

Při střetu tří aut na Strakonicku zemřel v pátek ráno řidič

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám