Hlavní obsah

Dálnici D5 na Berounsku zablokovaly nehody čtyř nákladních aut v obou směrech

Loděnice
Aktualizováno

Dálnici D5 u Králova Dvora na Berounsku zablokovaly ve středu odpoledne dvě nehody celkem čtyř nákladních aut. Jedna se stala ve směru na Prahu a druhá v opačném směru na Plzeň. Dálnice byla na dvě hodiny obousměrně uzavřena. Provoz byl obnoven jedním jízdním pruhem kolem 15:30.

Foto: ZZS Středočeského kraje

Nehoda na 11. kilometru D5

Článek

Obě nehody se staly kolem 13:15 na 21. kilometru. Mluvčí krajských hasičů Tereza Fliegerová řekla, že v prvním případě šlo o nehodu nákladního auta a dodávky. "Hasiči jednoho člověka vyprošťovali, byl letecky transportován do nemocnice," uvedla. Podle mluvčí krajské záchranné služby Moniky Novákové muž skončil se zlomeninami nohou v motolské nemocnici.

Ve druhém případě údajně jednomu nákladnímu autu praskla pneumatika a druhé do něj narazilo. Záchranáři ošetřili dva muže. Jednoho se zlomeným předloktím, otevřenou zlomeninou kolene a popáleninami přepravili do střešovické nemocnice, druhý skončil se zhmožděním páteře v Hořovicích.

Srážka tří aut zablokovala dálnici D5 u Plzně, vytvořily se kolony

Krimi

Provoz již před polednem komplikovala nehoda kamionu a osobního auta na 11. kilometru ve směru na Rozvadov. Při havárii se zranili dva lidé. Řidiče osobního vozu přepravil vrtulník do nemocnice v Praze Motole, druhého zraněného odvezla sanitka do Hořovic.

Reklama

Související články

Škoda po hromadné nehodě na D5 je 11 milionů

Na téměř 11 milionů korun vyčíslila policie škodu po čtvrteční hromadné nehodě na dálnici D5 u Žebráku. Policie zjistila 14 přestupků, kdy příčinou nehody bylo...

Výběr článků

Načítám