Hlavní obsah

Spolujezdec šel na křižovatce v Brně praštit do auta, které prý vybržďovalo

Právo, mh
Brno

Rozdílný názor na plynulost provozu měly o víkendu posádky dvou osobních aut v Heršpické ulici v Brně. Údajné zpomalování a náhlé brzdění jednoho z vozů rozohnilo spolujezdce ve druhém autě natolik, že vystoupil, rozběhl se k vozidlu vpředu a praštil mu do okna, které rozbil.

Konflikt na křižovatce v BrněVideo: MP Brno

 
Článek

Incident se stal v neděli odpoledne. Ve středu o něm informovala městská policie, která zveřejnila kamerové záběry a také výpovědi účastníků.

„Muž prý začal řidiče slovně napadat, bouchat pěstí do karoserie a nakonec údajně rozbil okno ve dveřích u řidiče a utekl. Majitel poškozeného vozu měl obavu, že by řidička mohla z místa ujet, a tak nacouval až těsně k jejímu mercedesu. I přesto se ženě podařilo z křižovatky odjet a nechat spolujezdce znovu nastoupit,“ popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Muž řádil ve firmě v Chrudimi s mačetou, nechali ho prý ve štychu při pandemii

Krimi

„Posádka poškozeného vozu se vydala za nimi, aby je dostihla. Mezitím už se na místo vydali strážníci, které přivolala náhodná svědkyně. Jelikož u sebe podezřelý neměl doklady, přivolala na místo hlídka státní policisty,“ upřesnila mluvčí.

Policisté zjistili, že jde o muže v celostátním pátrání. Řidič rozbitého citroenu tvrdil, že jel předpisově a druhý vůz se na něj zezadu tlačil a troubil na něj. Případem se zabývá policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám