Hlavní obsah

Spolubydlícího měl uškrtit a tělo hodit do kontejneru. Mladého muže poslal soud do vazby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestadvacetiletý muž, který je obviněný z vraždy svého stejně starého spolubydlícího v Karlových Varech, skončil v sobotu ve vazbě. Rozhodl o ní karlovarský okresní soud. Útočníkovi hrozí až dvacetileté vězení.

Policie našla mrtvé tělo 26letého muže ze Sokolova na skládce v Činově u Doupovského Hradiště.Video: Policie ČR

 
Článek

Informaci o vzetí muže do vazby potvrdil v sobotu krátce před polednem policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Vražda se stala během nedělní noci v Karlových Varech, konkrétně v městské části Tuhnice. Její obětí byl 26letý muž ze Sokolova, který žil v suterénním bytě se stejně starým známým z Karlovarska.

Tragédii předcházela hádka. Útočník po slovní rozepři nejdřív z bytu odešel, po několika minutách se ale vrátil. „Poté měl přistoupit ke spícímu muži a začít ho škrtit,“ popsal Kopřiva.

Agresor přestal až ve chvíli, kdy jeho známý už nedýchal. Podle zjištění Novinek pak mrtvé tělo vměstnal do cestovního kufru a odnesl do kontejneru o několik ulic dál.

Foto: Rudolf Voleman , Právo

Suterénní byt v Moskevské ulici, kde došlo k vraždě.

Podezřelý se po činu skrýval. Podle Kopřivy se ale ve středu vrátil do Karlových Varů, protože potřeboval peníze. Následně ho kriminalisté dopadli.

Mrtvé tělo našli policisté v pátek večer na skládce v Činově u Doupovského Hradiště. „Bylo ve značném stadiu rozkladu. Dle prvotního ohledání soudní lékařky a zjištění policejního orgánu by se mělo jednat o tělo pohřešovaného šestadvacetiletého muže,“ sdělil mluvčí.

Mrtvola na skládce u Karlových Varů. Útočník měl muže uškrtit, dát do kufru a vyhodit do kontejneru

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám