Hlavní obsah

Šmírák s nabitou pistolí si v Brně natáčel ženy v kabinkách, pak napadl policisty

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Hodně podivnou kratochvíli provozoval v jednom z brněnských obchodních center šestadvacetiletý muž. Pomocí kamery a mobilního telefonu si totiž nahrával nic netušící ženu v převlékací kabince. Jeho jednání neuniklo ostraze centra a na místo dorazili přivolaní policisté. Ti šmíráka překvapili na dámských toaletách. Muž se ještě s policisty popral, ti jej ale rychle zpacifikovali.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Chlípníka jsme přistihli v choulostivé situaci na dámských toaletách. Když byl důrazně požádán, aby odevzdal záznamové zařízení a skončil s protiprávním jednáním, začal rozhazovat rukama a nohama a ke spolupráci se rozhodně neměl,” popsal v pátek úterní incident policejní mluvčí Pavel Šváb.

Mladík vzápětí na policisty zaútočil a pokusil se z místa utéct. „Policejní hlídka měla s mužem plné ruce práce, protože jak se později potvrdilo, byl pod vlivem drog,“ dodal Šváb.

Mladý muž skončil nakonec na zemi v poutech a posléze na policejní stanici.

„Při osobní prohlídce podezřelého jsme našli kromě jiného taky střelnou zbraň s ostrými náboji. Za své jednání si vysloužil obvinění z výtržnictví, násilí proti úřední osobě a nedovoleného ozbrojování. Rovněž jsme podali podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby. Muž se pod vlivem drog v minulosti dopustil i jiné trestné činnosti,“ dodal mluvčí s tím, že chlípníkův duševní stav posoudí i znalci z oboru psychologie a sexuologie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám