Hlavní obsah

Slovenský autobus zboural v plné rychlosti vozy na D6, policista na poslední chvíli uskočil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Černé pondělí zažili řidiči na dálnici D6, která si u Lubence na Lounsku vyžádala kvůli ledovce na vozovce zranění u 40 lidí, z toho u pěti lidí došlo k vážným zraněním. Řidič stojícího polského kamionu na okraji dálnice natočil na mobil, jaké bezvládí jeho kolegy za volantem provází.

Příjezd slovenského autobusu na místo hromadné dopravní nehody na dálnici D6Video: Aktu.cz

 
Článek

Zachytil například, jak mezi ostatní vozy na místě hromadné nehody nekontrolovaně vlétl v plné rychlosti řidič slovenského autobusu, který se zastavil o několik automobilů na dálnici.

Co dělat, aby jej autobus nesrazil, pak měl dálniční policista, který na poslední chvíli stihl uhnout a schovat se za polský kamion.

Foto: Aktu.cz

Nabouraný autobus na d6

Dálnice D6 zůstává po srážce 14 vozů u Lubence uzavřená v obou směrech, na Prahu i na Karlovy Vary. Vedle dvou autobusů se na ní srazily i dva kamiony.

Auta se srazila na tříkilometrovém úseku. Na místě zasahují záchranáři z Ústeckého, Karlovarského, Plzeňského a Středočeského kraje. Dva zraněné transportoval do nemocnice vrtulník.

Na zledovatělé D6 se při nehodách zranilo 40 lidí, dálnice je uzavřena

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám