Hlavní obsah

Slovák vytáhl klíčky od auta známému zpod polštáře a pak ujížděl brněnským strážníkům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Postarší peugeot projíždějící nočním Brnem, osvětlený pouze světly pro denní svícení, neunikl pozornosti hlídky tamní městské policie. Když se za ním hlídka autem vydala, řidič se pokusil rychle ujet, ale brzy svou snahu vzdal a chtěl vzít raději do zaječích po svých. Ani to mu ale nevyšlo, stejně jako jeho obhajoba, že za volantem vůbec neseděl.

Muž vytáhl klíče od auta kamarádovi zpod polštáře a vydal se na jízdu Brnem. Video: MP Brno

 
Článek

„Já jsem neřídil,“ řekl třiadvacetiletý Slovák strážníkům poté, co vystoupil z místa řidiče. Hlídka se ale nenechala oklamat a mladíka upozornila, že ho jednak viděla na vlastní oči, jednak je vše zachyceno na palubní kameře služebního vozu. Mladík pak neochotně přiznal, že auto není jeho a že taktéž nevlastní řidičák.

„Strážníci proto kontaktovali muže, který má vůz svěřený k užívání. Ten jim řekl, že klíče nikomu nepůjčil a měl je v ubytovně schované pod svým polštářem, zatímco spal. Strážníci proto přistiženého mladíka předali jako podezřelého z trestného činu,“ dodal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Opilá řidička před zraky strážníků havarovala v mírné zatáčce

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám